Арматура за отопление, климатизация, водопровод, Енергийни системи за отопление, Котли на биомаса
  •  
  • Енергийни системи

Herz е комплексният доставчик на системи за възобновяеми енергийни източници

HERZ Armaturen GmbH разполага с 6 производствени бази в Австрия, 3 в Европа и около 1500 сътрудници в страната и чужбина и е единственият австрийски и един от значимите интернационални производители на изделия за цялостния отоплителен и инсталационен бранш.

През годините, HERZ се утвърди като специалист в сферата на възобновяемите енергийни системи, като при това акцентира на модерните, икономичните и екологични системи за отопление, отличаващи се с висок комфорт и лесно обслужване. Всички горивни инсталации на HERZ отговарят на най-строгите изисквания за вредни емисии. Многобройни сертификати за природосъобразността на продуктите свидетелстват за това.

Конструкторите на HERZ поддържат непрекъснати контакти с научноизследователските институции, с цел постоянно подобряване на и без друго високите стандарти.

Благодарение на HERZ Armaturen GmbH, която има свои представителства във всички европейски страни, както и на нашите партньори и филиалите на завода, сме в състояние да предложим на нашите клиенти оптимална и по всяко време компетентна помощ и внимание.

Обучения от HERZ:
за операторите на инсталациите
за проектанти
технически бюра
за инсталатори
за монтажници
също текущи обучения на обслужващия инсталациите персонал